با مهندسی ساز چگونه همکاری کنیم ؟
وقتی که واقعا برایت اهمیتی نداشته باشه که دیگران درموردت چطور فکر می کنند به یک درجه ای از آزادی می رسی که بعدش می توانی به هر موفقیتی دست پیدا می کنی.
با مهندسی ساز چگونه همکاری کنیم ؟ خدمات نمای ساختمان با مهندسی ساز: در صنعت ساختمان به دیوارهای بیرونی یک ساختمان نما گفته میشود. میتوان گفت مهمترین بخش از ساختمان نما میباشد که از نظر ظاهری ساختار برای یک بیننده تاثیری فراوان دارد. اولین چیزی که نظر یک خریدار و هر بیننده ای را در ساختمان جذب خود میکند نما میباشد. تاثیر یک نما در ساختمان در واقع تاثیر زیبایی و زشتی در شهر میباشد. امروزه دیده می شود که تقریبا نمای ساختمان ها در تهران با سنگ بنا شدهاند. از موقعی که صنعت ساختمان در کشورمان رونق پیدا کرد,سازندها بیشتر از آنکه به داخل و بنای ساختمان رسیدگی کنند، به نمای ساختمان و زیبایی نما رسیدگی می کنند زیرا نمای ساختمان نظر یک مشتری را جلب خود میکند. امروزه نمای ساختمان ها ظاهر و ترکیب بسیار زیبایی دارد ولی متاسفانه دیده شده که بجای آنکه روز به روز مقاومت نما را بالا ببرند,از آن کاسته و بعد از مدت زمانی کوتاه اگر نما سنگی باشد نیاز به پیچ و رولپلاک نما و اگر نما سیمانی باشد باعث ترک خوردگی که نیاز به رنگ و ترمیم نما و اگر نما شیشه ای باشد نیاز به آببندی نما را دارد. خارجی ترین بخش از یک ساختمان را نما می گویند. نمای ساختمان به دلیل قرار گرفتن در معرض عوامل جوی نظیر باد و باران و تابش مستقیم نور خورشید باید از مصالح مرغوب استفاده شود.
انواع نما
٭ خدمات نما ی آجری : امروزه برای تاییدیه ساختمان و مقررات شهرداری,نمای ساختمان باید ترکیبی از سنگ و آجر داشته باشد و یا فقط از آجر استفاده شود.انواع مختلف آجر در رنگهای متنوع در بازار موجود میباشد. خدمات ما برای این نوع نما؛شستشو آجر نما(سندبلاست) و پیچ و رولپلاک سنگ نما و رزین کاری آجر می باشد.
٭ خدمات نما ی سنگی : سنگ در نمای ساختمان ها امروزه از زیبایی و مقاومت بخصوص برخوردار میباشد,در صورتی که در اصول کارگذاری آن و نحوه اجرای صحیح آن کم نگذاریم.
٭ انواع مختلف سنگ در نما،سنگ تیشهای،سنگ تراورتن،مرمر و یا سنگ گرانیت میباشد. ٭
لازم به ذکر است که سنگهای تزئینی مانند سنگ آنتیک در نمای ساختمان نباید استفاده شوند چرا که جنبه تزئینی داخل ساختمان را دارند و اگر در نما کارگزاری و استفاده شوند، بعد از گذشت مدتی شروع به ریزش می شوند و قابلیت محکم کاری و فیکس کردن آنها وجود ندارد. وقتی سنگی در نما کار میشود باید حتما از سیم اسکوپ و یا فلز اسکوپ برای مقاومت و ریزش نکردن سنگ استفاده کرد. سنگ نما مانند تراورتن دارای خلل و فرج هستند و اگر سیمان خشک و یا مصالح نامرغوب و ناکافی ریخته شود بعد از مدتی نیاز به پیچ و رولپلاک دارند تا از ریزش و سقوط آنها جلوگیری شود.
٭ نمای سیمانی : بکارگیری سیمان در نمای ساختمان امروزه زیاد به چشم نمیخورد,زیرا سنگ و آجر در نما جایگزین نمای سیمانی شده. انواع نمای سیمانی تگری و چکشی و سیمان شسته میباشد. خدمات ما برای این نوع نما شستشو و رنگ آمیزی و پر کردن ترکهای نمای سیمانی میباشد.
٭ نمای شیشهای : (فریم لس و نمای اسپایدر) بعد از نمای سنگی و آجری بیشترین کاربرد بر روی نما را، نمای شیشهای دارد. بعد از نمای سنگی و آجری بیشترین کاربرد بر روی نما را، نمای شیشهای دارد. امروزه ساختمانها و برج های بلند و مرتفع را میتوان در سطح شهر رویت کرد. نمای شیشهای علاوه بر اینکه عایق بسیار قوی در برابر صوت(دوجداره)میباشد. حداکثر روشنایی به داخل ساختمان را می دهد و قابلیت شستشو و ترمیم آن بسیار ساده و در نتیجه بکارگیری این نوع نما بسیار بالا میباشد. خدمات ما برای این نوع نما شستشو شیشه و پنجره ها، اجرای واتر جت و آببندی و عایق کاری میباشد.
٭ نمای کامپوزیت : سرعت اجرا و کم بودن وزن ورق کامپوزیت مزایای این نما میباشد.ولی هزینه و نصب این نوع ورق به نسبت بالا میباشد.خدمات برای این نوع نما؛نماشویی و آببندی و عایق کاری میباشد. علاوه بر نمای ساختمان، دکوراسیون داخلی همان نیز بسیار مهم و حیاتی است، در اغلب موارد سعی می شود طرح نما یک مقدار و یا گاهی بسیار نزدیک به دکوراسیون داخلی است.
همراه با مهندسی ساز با طراحی دکوراسیون داخلی : هر کسی با اندکی دانش و خلاقیت می تواند طراحی دکوراسیون منزل خود را انجام دهد. علاقه به بازی با رنگ ها ، چیدمان وسایل و مبلمان و … کاری است لذت بخش که یک دکوراتور توانمند می تواند آن را به بهترین نحو ممکن انجام دهد. از سوی دیگر باید بدانیم که بین دکوراتور و طراح داخلی تفاوت فاحشی وجود دارد. طراح داخلی جدای از اینکه به صورت حرفه ای فضای داخلی را طراحی می کند، از تحصیلات عالی برخوردار است و پل ارتباطی میان طراحی داخلی و دکوراسیون است.
هنگامی که ما در حال تزیین برای خانه خود خود هستیم درباره چیدمان مبلمان منزل فکر می کنیم و نقشه می کشیم در واقع دکوراتور خانه خود هستیم و نقش آن را خود به عهده گرفته ایم. به هر تقدیر دکوراسیون داخلی مثل سایر هنرها ، دارای سبک و ریزهکاریهای متفاوتی است که براساس سلیقهها و نیازهای دوران، دستخوش تغییر میشوند. طراحی داخلی که عنوان یک حرفه ،یک هنر و یک صنعت در دنیا شناخته شده ، بهینه سازی فضاهای داخلی ساختمان ها به منظور انجام فعالیت های روزمره یعنی زندگی و کار است. ما بیشتر عمر خود را در فضاهای داخلی بنا ها سپری می کنیم حال در خانه یا در محل کار یا در هر مکان سرپوشیده دیگر. این فضا ها محیطی را ایجاد می کنند که پاسخگوی نیاز های اساسی ما نظیر نیاز به سرپناه بوده و بسیاری از فعالیت های ما در آن صورت می گیرد .شایان ذکر است که آنچه به یک بنا روح زندگی می بخشد فضای داخلی آن و دکوراسیون آن می باشد والا یک ساختمان به خودی خود یک بنای ساده ،سرد و بی روح است که با رنگ ها ، نور پردازی و دیگر المان های دکوراسیون به خود رنگ می گیرد و هویت پیدا می کند.
بنابراین می توان گفت کیفیت فضای داخلی از یک طرف تاثیر مستقیمی بر نحوه انجام فعالیت های ما در آن دارد و از طرف دیگر نگرش، احوال و شخصیت ما را تحت تأثیر قرار می دهد. بر این اساس، هدف طراحی داخلی، بهبود عملکرد فیزیکی و روانی فضا برای راحت¬سازی زندگی در آن است. فضای معماری بدون طراحی داخلی یا اصلاً قابل استفاده نیست و یا در صورت قابل استفاده بودن، کارایی لازم و بهینه را نخواهد داشت. طراحی داخلی زندگی همه مردم جامعه را تحت تاثیر قرار می دهد و تاثیرات آن در زندگی می توان به وضوح دید.از این جهت موضوع طراحی داخلی به هیچ وجه به قشر مرفه و پر درآمد جامعه خانه های آنچنانی نمی شود .دکوراسیون می تواند برای همه جامعه حتی اقشار کم درآمد هم مفید باشد. اگر زندگی خود را بر پایه قناعت و ساده زیستی بنا کرده باشیم امکان زندگی راحت را در فضای ۴۰ یا ۶۰ متری آپارتمان فراهم کنیم ،طراحی داخلی یک ضرورت گریزی نا پذیر است .دکوراسیون داخلی به ما نشان می دهد که حتی یک فضای کوچک چطور می توان با کمترین وسیله بهترین طراحی داشت و از زندگی زیبای خود لذت برد .
طراحی و دکوراسیون داخلی در ارتباط مستقیم با ویژگی های روحی و روانی انسان قرار دارد ، بایستی برای رسیدن به این هدف مطلوب ، ویژگی های رفتاری انسانی در فضای داخلی زیستی اعم از عمومی و خصوصی، در طراحی به دقت مورد توجه قرار گیرد.
هزینه دکوراسیون منزل : در تغییر معماری داخلی یا بازسازی دکوراسیون جهت بدست آوردن بهترین نتیجه ، لزوماً نباید از عناصر و متریال های گران قیمت استفاده کرد. گاهی با ایجاد یک هارمونی دقیق و هماهنگ بین رنگآمیزی ، مبلمان ، فضا ، کفپوش و سایر عناصر تزئینی ارزان قیمت میتوان زیباترین فضا را خلق کرد. طراحی دکوراسیون منزل خود را خودتان انجام دهید : برای طراحی دکوراسیون منزل و یا طراحی داخلی محل کار خود باید از ۳ ویژگی مهم برخوردار باشیم.
٭ دانش کافی : هرکسی که بخواهد طراحی دکوراسیون منزل خود را انجام دهد ، باید از دانش کافی در این زمینهها برخوردار باشد. اطلاعات دانش معماری ، معماری داخلی و دکوراسیون در سطوح مقدماتی ، آگاهی از چگونگی استفاده و نحوه بهره بردن از متریال هایی چون رنگ ، مبلمان ، عناصر دکوری و تزئینی و … که کاربرد اساسی در طراحی دکوراسیون داخلی دارند ، بسیار مهم است.
٭ زیباییشناسی : واژه ی «زیبایی شناسی» ریشه ی یونانی داشته و به معنای درک زیبایی است. معنای زیبایی شناسی معماری داخلی یا دکوراسیون این است که چگونگی زیبایی محیط پیرامون و جایگاه شخص در محیط داخلی را به معنای واقعی درک کنیم.
٭ خلاقیت : خلاقیت اساس جدا نشدنی هر هنر و هنرمندی است. از طرف دیگر جرقه ی یک ایده ناب طراحی داخلی با خلاقیت کلید میخورد. از آنجایی که طراحی دکوراسیون و طراحی داخلی ترکیبی از هنر و فن میباشد، بنابراین خلاقیت و نوآوری در طراحی دکوراسیون داخلی نقش بسیار مهمی را ایفا میکند.
اصول طراحی دکوراسیون داخلی
یک طراح داخلی و دکوراتور باید به خوبی با این اصول آشنا باشد تا طراح موفقی بشود. دکوراسیون داخلی به هنر و دانش تزئینات داخلی اشاره دارد. نمای داخلی یک ساختمان بیانگر طراحی دکوراسیون یا طراحی داخلی آن است که توسط طراح داخلی ایجاد میشود. برای اینکه بتوانید دکوراسیونی کامل و بی عیب و نقص طراحی کنید بهتر است قوانین طراحی دکوراسیون و نظر کارشناسان دکوراسیون داخلی را بدانید و با توجه به آن ها به دکوراسیون ایده آل تان برسید.
وظایف طراح دکوراسیون داخلی چیست؟ نوع و غلظت رنگ، آشنایی با فلسفه و تاثیرات رنگ ها، نوع چیدمان اشیاء، نوع طرح های استفاده شده، نورگیر بودن قسمت های مهم اتاق یا هال، جنس وسایل به کار برده شده و.. مواردی هستند که باید طراح داخلی به آنها توجه داشته باشد. البته موارد بالا برای مکان های مختلف خانه و اعضای خانواده متفاوت است. به طور مثال استفاده از رنگ های تیره و طرح های سنگین برای اتاق خواب یک کودک مناسب نیست و تاثیر منفی بر روحیه او خواهد داشت.
در طراحی فضای دکوراسیون داخلی با دو مقوله سروکار داریم : کاربرد آن فضا و احساس و تاثیری که می خواهد آن فضا بر استفاده کننده داشته باشد .طراحی داخلی طیف گوناگونی از عناصر و مولفه ها از قبیل فرم ، نور ، رنگ ، بافت ، کف ، سقف ، دیوار عناصر کارکردی و تزیینی و مبلمان را در بر می گیرد . این عناصر ابزارهای کار طراح هستند که همگی باید بطور هماهنگ و متناسب در یک طرح مرتبط و خوشایند قرار گیرند. طراحی داخلی فضایی میان معماری و طراحی است یعنی به همان میزان که جنبه های کاربردی ،ساختاری و فنی مهم است ، طراحی تجسمی و جنبه ها بصری و زیبایی شناسانه نیز مهم است .از این رو طراحی داخلی اغلب در ردیف هنرهای تجسمی به حساب آمده است و برای موفقیت در آن، بایستی تا حد نسبتاً زیادی با عناصر و اصول طراحی تجسمی و مبادی سواد بصری آشنا بود.
اگرچه طراحی داخلی امروزه به عنوان یک تخصص شناخته شده و محدوده ی بسیار وسیعی را دربرمی گیرد ، اما از آنجایی که این رشته در ارتباط مستقیم با فضای داخلی خانه و زندگی روزمره می باشد، شناخت الفبای طراحی داخلی و تبیین مبانی آن به زبان ساده برای عموم مردم و بویژه زنان خانه دار، به قابل فهم کردن آن و برخوردی علمی با این پدیده خواهد انجامید و در نهایت تاثیر عمیق بر کیفیت فضاهای زیستی جامعه ما خواهد داشت.
٭٭٭ مطمئنا علاقه انسان به تزئین و آرایش محل زندگیاش امری تازه نیست حتی این احتمال وجود دارد که نقاشیهای دوران غارنشینی، سوای مسئله اطلاعرسانی، نقش تزئینی نیز داشتهاند. انسان با هنر مهندسی و معماری زندگیش را زیباتر کرد. ٭٭٭ سپاس از نگاه پر مهرتان