هزینه کاغذ دیواری

0
2941
هزینه کاغذ دیواری
هزینه کاغذ دیواری

هزینه کاغذ دیواری

هزینه کاغذ دیواری بر اساس متراژ، تعداد رول، نوع کاغذ دیواری ( ساده، سه بعدی و…) تعیین می گردد. در این میان دستمزد نصاب ها بر اساس مهارت شان، کمی نوسان دارد. اینکه نصاب بتواند از ماندن هوا در زیر پوشش جلوگیری به عمل اورد یا لبه ها را تمیزو نامرئی درآورد و… تعیین کننده مهارت نصاب می باشد.

هزینه (نصب) کاغذ دیواری در برابر دستمزد نقاشی حدودا نیم بها می باشد.

هزینه زیرسازی سطح کاربرهزینه کاغذ دیواری تاثیری مستقیم دارد. چرا که برای انجام زیرسازی کار، هزینه ای مجزا دریافت می گردد.

چنانچه دیوار زیر کار دارای ترک خوردگی یا طبله باشد،بایستی پیش از انجام کار، ایرادات مرتفع گردد. بر این اساس هزینه کاغذ دیواری افزایش می یابد.

همانطور که عنوان گردید نصاب بایستی حرفه ای باشد. طول زمان انجام کار برهزینه نهایی کاغذ دیواری تاثیرگذار است.

طول متراژ رول های کاغذ دیواری نیز برهزینه کاغذ دیواری موثر می باشد.

با خرید از حراجی های شرکت ها می توانید هزینه کاغذ دیواری ساختمانتان را کاهش دهید .

در زمان خرید کاغذ دیواری مقداری هزینه کاغذ دیواری مازاد جهت خرید رول اضافه صرف می گردد.

 

قیمت کاغذ دیواری

لیست قیمت کاغذ دیواری می تواند به شما در برآورد هزینه ها کمک نماید. اصولاهزینه نصب کاغذ دیواری ثابت است؛ آنچه متغییر است قیمت کاغذ دیواری می باشد. کاغذ دیواری به شکل متری یا رولی به فروش می رسد و عموما لیست قیمت بر اساس رول های 15-10 متری ارائه می گردد.در خرید کاغذ دیواری می توان مدل های ساده و یا قابل شستوشوی انرا انتخاب کنید . مهندسی ساز توصیه میکند حتی اگر نیاز به شستوشو هم ندارید هم مدل قابل شستوشوی کاغذ را انتخاب کنید به دلیل کیفیت بهتر آن و اجرای بهتر و اینکه اگر درز چسب ها به مرور به سمت زرد رنگی رفته و شما بند ها رو با شوینده ی مخصوص می توانید تمیز و محو کنید.

 

شاید با خرید کاغذ دیواری غیرقابل شستشو، هزینه کاغذ دیواری شما کاهش بیابد؛ اما کثیف شدن آن هزینه های بیشتری را روی دستتان می گذارد.

هزینه کاغذ دیواری از 17-10 هزارتومان است که برمبنای نوع کاغذ دیواری و تعداد رول ها متغییر می باشد.

براساس تجربه نصابان حرفه ای، یک واحد 80 متری حدود 9 رول کاغذ دیواری نیاز دارد.

هزینه کاغذ دیواری
هزینه کاغذ دیواری

فاکتورهای موثربرهزینه کاغذ دیواری چه مواردی هستند؟

همانطور که در مقدمه اشاره گردید، برخی فاکتورها بر هزینه کاغذ دیواری تاثیر مستقیمی دارند. در این بخش به عنوان این فاکتورها خواهیم پرداخت، با ما همراه باشید.

* مهارت نصاب

شاید بتوان گفت که بعد از کیفیت کاغذ دیواری، فاکتور مهم نصاب ان می باشد. چنانچه شما کاغذ دیواری با کیفیت عالی خریداری نمایید اما نصاب خِبره ای نداشته باشید؛ با مشکلاتی نظیر، عدم زیرسازی مناسب، پِرتی کار زیاد، عدم مَچ شدن لایه ها با هم، حباب انداختن زیر کار و… مواجه خواهید شد.

در برخی مواقع نیاز به جدا شدن مجدد کاغذ دیواری و انجام تمامی مراحل از 0 تا 100 می باشد که در اینصورت هزینه کاغذ دیواری افزایش می یابد.

* زیرسازی کار

در ابتدای کارنیاز به زیرسازی می باشد. بدین معنا که اگر دیوار دارای ترک خوردگی، سوراخ و… می باشد، بتونه کاری الزامی می باشد. بویژه اگر زیر کار نیز کاغذ دیواری باشد. جداسازی کاغذ دیواری خود به دیوار اسیب زیادی وارد می نماید. چنانچه زیر کار قبلا نقاشی شده باشد، نیازی به زیرسازی نیست.

* جزییات زیربنا

اصولا جزییات موجود در بنا مانند طاقچه، لبه، قرنیز، ستون و… نیاز به صرف زمان جهت ظریف کاری دارند و بالطبع مدت زمان کار را افزایش می دهند. و در اینصورت با افزایش تایم کار،هزینه کاغذ دیواری نیز افزایش می یابد.

* حجم کار

میزان متراژ که تعیین کننده تعداد رول ها است، به صورت کاملا مستقیم هزینه کاغذ دیواری را افزایش می دهد. در ادامه به شما خواهیم آموخت که چگونه تعداد رول های مورد نیاز برای ساختمان تان را محاسبه نمایید .

هزینه کاغذ دیواری
هزینه کاغذ دیواری

# نحوه محاسبه تعداد رول

با یک مثال نحوه محاسبه رول های مورد نیاز را برایتان بیان می نماییم. به عنوان مثال اتاقی 12 متری دارید که دو دیوار4 متری و دو دیوار 3 متری دارد. تمام اعداد را با هم جمع می بندید (4+4+3+3) . محیط اتاق را به دست آوردیم (14). عدد 14 را تقسیم بر 1.59 (که عددی است که هر رول 53 سانتی متری ، اندازه استاندارد، توان پوشش کف تا سقف را دارد). عدد حاصله 8.80 می باشد. در اینصورت اتاق شما نیاز به 9 رول کاغذ دیواری دارد. در نظر داشته باشید که میزان درب ، پنجره ها، کمد از این عدد کسر نگردیده است.

در صورت کسر میزان فضایی که مورد کاغذ دیواری قرار نمی گیرد، تعداد رول نیز از 9 عدد کاهش می یابد. طبق نظر کارشناسان یک اتاق 15 متری با 8 رول کاغذ دیواری (عرض 50 سانتی و طول 10 متری) قابل پوشش می باشد.

در مقیاس وسیع تر، یک واحد 80 متری نیاز به 25 رول کاغذ دیواری دارد.

فراموش نکنید که همیشه مقداری کاغذ دیواری زاپاس از البوم انتخابی خود تهیه نمایید؛ چرا که در صورت نیاز به ترمیم، حتما به دردتان خواهد خورد. بازار کاغذ دیواری به شکل مداوم از طرح و رنگ متنوع کاغذ دیواری پر و خالی می گردد، در اینصورت ممکن است در صورت نیاز،طرح مورد نظر شما دیگر موجود نباشد.

هزینه کاغذ دیواری
هزینه کاغذ دیواری

# نحوه محاسبه هزینه نصب

هزینه کاغذ دیواری برای نصب به تعداد رول ها بستگی دارد. هم اکنون هزینه نصب کاغذ دیواری رول های 50 سانتی  17 هزار تومان است .کافیست تعداد رول ها را در 17 هزارتومان ضرب کنید. هزینه نصب را محاسبه نموده اید.

شایان ذکراست که شرکت ها همیشه حداقلی را برای نصب در نظر می گیرند. به عنوان مثال تعداد زیر 10 رول = با هزینه نصب 10 رول خواهد بود.

مثال مذکور هزینه نصب رول های استاندار عرض 50 سانتی بود.

رول های 70 سانتی متری =30 -25 هزار تومان به هزای هر رول

رول های 100 سانتی متری = 85-75 هزار تومان به ازای هر رول

این قیمت ها شرکت به شرکت و نصاب به نصاب دارای اندکی تلورانس در حدود 3-2 هزار تومان می باشد. به وضوح مشاهده می کنید که هر چه عرض کاغذ دیواری بیشتر باشد، هزینه نصب آن نیز افزایش می یابد.

۩ ترفند های حرفه ای برای نصب کاغذ دیواری ۩

هزینه کاغذ دیواری برای شما زیاد است. با ترفند های ارائه شده در این بخش قادر به نصب کاغذ دیواری به شکل حرفه ای خواهید بود. با بخش ” خودت انجامش بده ” همراه شوید .

بهارفصل اعمال تغییرات است. کاغذ دیواری راهکاری عالی برای نوسازی فضای هر اتاقی در منزلتان است؛ خواه یک دیوار یا کل فضا .

گرچه می توانید یک نصاب حرفه ای را استخدام نمایید، اما با ” خودت انجامش بده” امکان خطا و آزمون خواهید داشت. همیشه از راهنمای نصب کارخانه ای کمک می گیرید؟ صبر کنید! در این بخش با راهکارهای حرفه ای ما همراه شده و به ذهنتان بسپارید که شما می توانید مجری پروژه خود باشید.

هزینه کاغذ دیواری
هزینه کاغذ دیواری

# اندازه گیری فضا

فضا را اندازه گیری نمایید و از دقت اندازه گیری خود اطمینان حاصل نمایید. بهتر است مقداری کاغذ دیواری اضافه نیز برای روز مبادا تهیه نمایید. مقدار اضافه کاغذ دیواری به شما کمک می کند که طرح ها را بهتر با هم مَچ نمایید.

# مطمئن شوید که به میزان کافی کاغذ دیواری دارید

میزان مورد نیاز کاغذ دیواری را به صورت یک جا سفارش دهید. در زمان تحویل چک کنید که میزان مورد نیاز به دستتان رسیده باشد تا در حین کار با کسری مواجه نشوید.

# نظم و ترتیب کلید اصلی است

از مَچ شدن طرح ها و اینکه دلخواهتان است، اطمینان حاصل نمایید. با استفاده از متر و مداد، اندازه های مورد نیازتان را علامت بزنید.

# شاخص تراز بودن است

از تراز بودن میزان کاغذ دیواری و سطوح اطمینان حاصل نمایید.

# اثاثیه را کاور کنید

از پارچه ای جهت کاور نمودن اثاثیه و سطوح استفاده نمایید. از روزنامه استفاده نکنید چرا که امکان چسبیدن آن به سطوح وجود دارد.

# زیرسازی را انجام دهید

برای نصب همیشه به سطحی صاف، تمیز و خشک نیازاست.

# به فضایتان توجه نمایید

در صورتی که اتاق شما دارای نقطه کانونی معماری ( مانند شومینه ) می باشد، ار آن به عنوان مرکز نصب کاغذ دیواری بهره ببرید. در غیر اینصورت از یک کنج شروع به کار نمایید.

# دستورالعمل کارخانه را مطالعه نمایید

برچسب روی کاغذ دیواری را جهت اطلاع از پیشنهادات کارخانه ای مطالعه نمایید.

# اطمینان حاصل کنید که همه چیز اصولی پیش میرود

از پلاستیک یا فرچه ای نرم برای خارج کردن حباب های سطح کار استفاده نمایید. از مرکز شروع و تا لبه ها ادامه دهید. تا جایی ادامه دهید که سطحی عاری از حباب داشته باشید. می توانید از غلتک نیز استفاده نمایید .

# سطح کار را پاک کنید

چسب های اضافه را به وسیله اسفنج نم دار از سطح کار پاک کنید.

# با دقت برش دهید

با یک چاقوی لبه صاف، اطراف قاب پنجره را برش دهید. از قیچی نیز می توانید استفاده کنید. در صورت نیاز به ظریف کاری بیشتر از کاتر استفاده نمایید.

# نکات ایمنی

به خاطر داشته باشید که در صورتی که نیاز به درآوردن کلید و پریزر برق است، کنتور راقطع نمایید.

با رعایت نکات فوق، هزینه نصب کاغذ دیواری را حذف نموده اید و در عین حال مانند یک حرفه ای کاغذ دیواری خود را نصب نموده اید.

صرفه جویی؛ بلی یا خیر؟

هزینه نصب کاغذ دیواری در زمانی که خودتان از پس نصب آن بر نمی آیید، ضروری است. اما کمی تامل کنید؛ مستاجر هستید ؟ نمی خواهید هزینه ی زیادی صرف کنید؟ بنا به این دلایل، یا هر دلیل دیگری می توانید هزینه ها را کاهش دهید. کافیست از بخش ” خودت انجامش بده ” این مقاله، یا مقالاتی از این دست کمک بگیرید. سپاس که ما را تا پایان این مقاله همراهی نمودید.

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید