نمای زیبای خانه، اصالت یک خانه است. استوار و با صلابت
اجرای نمای کامپوزیت : نمای ظاهری ساختمان همواره از اهمیت زیادی نزد ساکنان، مالکان، سازندگان ساختمان ها و شهرداری های شهر ها برخوردار است. به یقین می توان گفت که نمای ساختمان یکی از اصلی ترین معیارهای سنجش کیفیت یک ساختمان از نظر بازدید کنندگان آن می باشد. فضای بصری هر شهر با نمای ساختمان های ساخته شده در آن شهر رابطه مستقیم دارد و از این رو است که شهرداری های شهر های بزرگ همواره به نمای ساختمان توجه ویژه ای دارند. امروزه طراحان و مجریان نمای ساختمان ازمواد و مصالح گوناگونی جهت طراحی نمای ساختمان ها استفاده می نمایند که از آن جمله می توان به انواع مختلف سنگهای ساختمانی، سیمان، رنگ های نما و نمای ساختمان کامپوزیت اشاره نمود. نمای ساختمان کامپوزیت یکی از جدید ترین نماهای موجود در صنعت ساختمان می باشد که به دلیل زیبایی و مزایای منحصر به فرد طرفداران زیادی را به خود جلب کرده است. اجرای سريع،تنوع در رنگ،عايق صوتی . مقاوم در مقابل سرما وگرما،سبكی ساختمان و بازسازی هر گونه نمای قديمی به زيباترين و جديدترين نمای مدرن و كلاسيك امروزی از مهم ترین مزایای نمای ساختمان کامپوزیت می باشد.
دلایل محبوبیت نمای کامپوزیت
▪ سهولت دسترسی ورق های آلومینیوم در تمامی کشورهای دنیا
▪ هزینه پایین نصب و اجرای آن نسبت به سایر نماها
▪ زمان اجرای آن کوتاه
▪ کاربرد بالا در انواع ساختمان های، فرودگاه ها، ترمینال ها، ایستگاه های مترو، پوشش گنبد ها و ابنیه های خاص
▪ پوشش رنگهای خاص و شکل پذیری آسان این نوع نما
▪ متناسب بودن با انواع اقلیم های آب و هوایی
▪ قابل اجرا بودن این نما توسط تمامی افراد با تجربه و متخصص کامپوزیت
▪ ضد زلزه بودن این نمای فوق العاده
خصوصیات نمای کامپوزیت : نمای کامپوزیت در برابر تغییرات آب و هوا مقاوم است.ضد حریق و عایق حرارت بودن از خصوصیات نمای کامپوزیت می باشد.نمای کامپوزیت ضد زنگ و اکسیداسیون است.نمای کامپوزیت جاذب گرد و غبار نیست .زیبایی و درخشندگی این نما واقعا چشمگیر است .نماهای کامپوزیت تنوع متعددی در طرح و رنگ محصول دارند .نمای کامپوزیت با سرعت بالایی نصب میگردد.نگهداری نمای کامپوزیت بسیار آسان می باشد.جالبه بدونید که ورقه های نمای کامپوزیت قابل بازیافت و دوستدار محیط زیست هستند.عمر طولانی نمای کامپوزیت از ویژگی های دیگر آن محسوب می شود .ورقه های به کار گرفته در نمای کامپوزیت بسیار سبک وزن است .استحکام منحر بفرد نمای کامپوزیت این محصول را از دیگر متریال های بکار رفته در نمای ساختمان مجزا نموده است .
علاوه بر خصوصیات ذکر شده ، سطح صاف و مسطح کامپوزیت هر نوع چاپ دیجیتال ،استیکر و رنگ آمیزی را می پذیرد. از جمله ویزگی های این محصول جالب است بدانید که با توجه به استحکام بالا و مقاومت این محصوص در برابر حرارت بکارگیری این ماده در تابلوهای فلزی امری بدیهی است ، بدلیل خاصیت مقاومت دمایی بالا، تابلو کامپوزیت برخلاف سایر تابلوهای فلزی مانع از رسیدن سریع حرارت به تجهیزات داخلی تابلو می شود و در صورت بروز آتش سوزی بعلت عدم وجود CFC مشکلی به وجود نمی آورد. هم چنین با توجه با انعطاف پذیری ،کامپوزیت نمی شکند. ظاهر نمای کامپوزیت، براق و زیبا میماند .گرد و غبار تقریبا هرگز به نما نفوذ نمی کند و در صورت آلودگی سطوح در نمای کامپوزیت به آسانی حتی با آب باران نیز تمیز میشود ، کامپوزیت را برگرفته از طبیعت خواندیم زیرا فن آوری NANO PVDF مشابه سیستم پاکسازی طبیعی برگ گل نیلوفر آبی است که نمونه بارزی از عدم جذب آلودگی و غبار در جهان پیرامون ماست اجرای دقیق نمای کامپوزیت توسط تابلو سازی آژند در طی سالهای اخیر توانسته مشتریان زیادی به این محصول را جذب نماید.
ضخامت ورق کامپوزیت ۴ تا ۵ میلیمتر میباشد. این پنل ها از مصالح زیر تولید می شود:
▪ دو لایه ورق آلومینیوم
▪ یک لایه هسته مرکزی از جنس پلی اتیلن و یا مواد معدنی ضد حریق
▪ یک پوشش از نوع زرین بروی لایه آلومینیومی یا همان pvdf
ویژگی های ورق آلمینیوم کامپوزیت : از برجسته ترین خصوصیات ورق های آلومينيوم کامپوزیت مقاومت نسبت به تغییرات آب و هوایی محیطی است. در مناطق گرمسیر و مرطوب استفاده ورق آلومينيوم کامپوزیت بهترین ایده است. ورق کامپوزیت ها به جهت وجود پلی اتیلن فشرده در مرکز دو لایه آلومینیوم عایق حرارتی می باشد. استفاده ازورق کامپوزیت باعث صرفه جویی در اتلاف انرژی در ساختمان می شود. به جهت دارا بودن سطح بسیار صاف و صیقلی برای آلومینیوم اشعه خورشید را باز تابانیده و گرما را جذب نمی نماید. رنگ نهایی ورق کامپوزیت مقاوم ترین و پیشترفته ترین تکنولوژی رنگ در دنیا است و حداقل دوام آن در برابر اشعه آفتاب 15 سال میباشد.
قطر ورقه نمای کامپوزیت و مواد تشکیل دهنده : نمای کامپوزیت در مفهوم اشاره بر لایه لایه بودن ولی ادغام نشدن لایه ها در ساختار درونی این ماده دارد. ترکیب کلی کامپوزیت این محصول سبک وزن اما مقاوم، پوسته ای متشکل از دو ورق آلومینیوم نازک ۵/. و هسته میانی پلی اتیلین ۳ میلی متر است که با احتساب لایه های چسب در مجموع ۴ میلی متر میشود . سطح آلومینیوم خارجی با پوشش رزین PVDFپوشانده شده است که عایق خراش وتغییرات دما و هوا است. شایان ذکر است برای نصب ورقه های نما در فضاهای داخلی لایه رویی با پوشش پلی استر مکفی است اما ورقه هایی که در فضای خارجی قرار میگیرند با توجه به رطوبت ، آب و هوا و سایر عوامل بیرونی به منظور دوام بیشتر ، ملزم به استفاده از لایه محافظ PVDF هستند.
قیمت نمای کامپوزیت : با توجه به شرایط اقتصادی موجود از مهم ترین سوالاتی که ذهن مشتریان عزیز را دگیر خود کرده است قیمت نمای کامپوزیت میباشد در واقع نمای کامپوزیت قیمت ثابت و مشخصی ندارد زیرا عوامل مختلفی همچون( نوع ورق – نوع طرح نما – روش نصب ورق کامپوزیت – مقدار قوطی مصرفی در نمای ساختمان ، مقدار و حجم پروژه- ارتفاع پروژه و محل پروژه در قیمت کلی نمای کامپوزیت تاثیر گذار میباشد.اما شما عزیزان میتوانید با تماس با شرکت تابلوسازی اریانا ساین و با برقراری ارتباط با همکاران بخش فروش تمامی اطلاعات لازم و جامع را در خصوص قیمت کامپوزیت کسب کنید.
روش های آب بندی نمای کامپوزیت
از مهم ترین نکاتی که در نمای کامپوزیت میبایست رعایت شود آبندی درست نما میباشد چون اگر نما به درستی ابندی نشود مشکلات زیادی به وجود خواهد امد.آبندی نمای کامپوزیت روش های مختلفی دارد که عبارت است:
*روش تسمهای:در روش تسمه ای بین شیار های بین ورقه ها تسمه ای از جنس خوده ورقه با چسبی به اسم پلی اورتان چسبانده میشود.
*روش درزگیری:در این روش بین شیار های بین ورقه ها با نواری درزگیری انجام میشود که این نوار ها با چسب سیلیکونی چسبیده میشود.
*روش چسب و فوم:در روش چسب و فوم بین شیار ها فومی قرار میگیرد و با چسب سیلیکونی تزریق میشود و در اصل چسب ها بر اساس رنگ ورق انتخاب میشود.
مزایا و معایب نمای کامپوزیت : با توجه به گسترش روز افزون تکنولوژی در سطح شهر نماهای مختلفی از جمله نمای سیمانی، نمای سنگی و یا شیشهای و…. را مشاهده میکنید.اما در بین تمامی این نماها ، نمای کامپوزیت جزو بهترین نماها محسوب میشودکه از مهم ترین عللی که نمای کامپوزیت نسبت به سایر نماها برتری دارد عبارت است از:
۱- ورقه های کامپزیت در اکثر کشور ها در دسترس میباشد و مورد استفاده قرار گرفته شده است.
۲- از لحاظ هزینه هم نمای کامپوزیت به صرفه تر میباشد.
۳- زمان اجرای نمای کامپوزیت نسبت به سایر نماها کوتاه تر میباشد زیرا این ورقه های کامپوزیت اماده میباشد.
۴- کیفیت و بادوام بودن این نما باعث شده است که در شرایط جوی مختلف نسبت به سایر نماها استواری بیشتری داشته باشد.
۵- نمای کامپوزیت از لحاظ زیبایی و به روز بودن جزو نخستین نماها در سطح شهر میباشد.
از مهمترین معایب این نما فاصله ای هست که مابین نما و دیوار پیرامونی نما به واسطه آهن کشی ایجاد می شود و که همین مورد باعث ورودحشرات به داخل این نما میشود.
نحوه نصب نمای کامپوزیت
نمای کامپوزیت به 3 روش نصب میشود که هر کدام مزایا و معایب خاص خود را دارد که این روش ها عبارتند از:
۱- روش نصب ثابت (Fixing) : در این نوع روش شبکه ای با جنس پروفیل فلزی اجرا شده و ورقهای کامپوزیت بعد از انکه برش داده میشود همراه با شیار ، خم و مونتاژ توسط نبشی آلومینیومی یا لبه برگشته خود ورق به صورت ثابت با پیچ یا پرچ بر روی زیر سازی آهن متصل میگردند.
۲- روش نصب هنگ یا ریلی (Hanging): در این روش ورقها با استفاده از شيارهای به شکل ريلی روی پروفيلهای آلومينيومی نصب میگردند.
۳- روش نصب(H , L): این روش نصب غیر استانداردمیباشد ،این روش نصب با روش نصب ثابت تفاوتی انچنانی ندارد فقط در این روش ورقها کم نمیشوند و پس از انکه برش داده شدند در پروفیلهای مخصوص H شکل و L شکل قرار میگیرند.
مشکلات موجود در استفاده از این محصول: بی تردید بزرگترین مشکل موجود در اجرای نمای کامپوزیت، که به این صنعت نوین لطمه می زند از یک سو ورود محصولات بی کیفیت و از سوی دیگر اجراهای نامناسب برخی افراد غیر متخصص است.
▪▪▪ ماهیت متریال کامپوزیت این است، که محصول نیازی به شستشوی آن نیست حتی در محل هایی که میزان آلودگی بسیار بالا است نیز شستشوی ورق به راحتی توسط مواد شوینده و پاک کننده معمولی قابل انجام است. همچنین پایایی و پایداری بالای ورق کامپوزیت ثبات رنگ را در تمام شرایط اقلیمی و جوی تضمین می نماید. در صورت نیاز به تعویض ورق کامپوزیت به هر علت دیگری نیز فارغ از اینکه روش و دیتیل اجرای این محصول چگونه باشد این امر قابل انجام است. ▪▪▪