نمای کرتین وال ارزان 

0
367
نمای کرتین وال ارزان
نمای کرتین وال ارزان

نمای کرتین وال ، به عنوان حائلی بین شرایط فیزیکی واقلیمی خارج ساختمان شرایط جوی و همچنین به عنوان نمایشگر هویت حجمی و زیبایی آن، انواع گوناگونی دارد که از ترکیب مصالح مختلف شکل می گیرد و به ساختمان معنا می دهد.

نمای کرتین وال ارزان 

نمای کرتین وال ارزان : قیمت اجرای کرتین وال متفاوت است و بستگی دارد به انتخاب نوع نمایش و نوع اجرای ان که هر کدام بر اساس کیفیت قیمت های جداگانه دارد. قیمت خرید کرتین وال بر اساس نوع آن اعم از استیک و یونیتایز بسته به نوع داخلی و خارجی بودن و پرفیل و اکسسوری ها متفاوت است، اگر به دنبال کرتین وال ارزان هستید ،کرتین وال استیک ارزانتر از قیمت یونیتایز اس، یونیتایز با سرعت بالا یی نصب می شود و سرعت نصب بالا و کاهش هزینه های پروژه از ویژگی آن است.قیمت ها در نمای کرتین وال در بالاترین سطح خود تا متر مربعی دو میلیون تومان در متر مربع هم برآورد شده اند.

اولین سازندگان این دیوارها، متخصصان آلمانی بودند که هدف اصلی شان محافظت از محیط زیست بوده است. وجود هوا در بین این دو جداره باعث می شود که گرما و سرما به میزان نیاز کاربر تعیین شوند و به نوعی به محیط زیست و کاهش مصرف انرژی کمک می کنند. دتایل اجرایی کرتین وال dwg کمک بزرگی برای امر بود. ( دتایل کرتین وال dwg )

دلیل استفاده مجری نمای کرتین وال و نصاب کرتین وال از نور و انرژی خورشید در ساختمان ها از اساسی ترین راه های استفاده بهینه انرژی در معماری است و عدم استفاده از این دستاورد در معماری ما را از شفافیت دور و فضاها را از نعمت گرما بخشی محروم می کند.

نمای کرتین وال ارزان
نمای کرتین وال ارزان

دو دلیل استفاده از کرتبن وال یا دیوار شیشه ای در سطح ساخت و ساز جهانی و ایران

۱- فراهم ساختن امکان ورود نور طبیعی روز

۲- امکان رویت منظره بیرون و تهویه مناسب.یکی از زیباترین نماهای مدرن ساختمانی است.

تعریف کرتین وال

خب قبل از هر چیزی باید تعریف درستی از نمای کرتین وال داشته باشیم. Curtain Wall که معادل آن به فارسی دیوار پرده ای است. دیوار و پرده هر دو حائل هایی بین دو فضا هستند یکی سخت و سنگین و دیگری سبک و قابل انعطاف است. از ترکیب این دو عبارت یا در حقیقت این دو نوع حائل محققان به ترکیبی دست پیدا کرده اند که هم استحکام و مقاومت دیوار را دارد و هم زیبایی و سبکی پرده از این رو نام انرا کرتین وال Curtain Wall قرار دادند. نماهای کرتین وال از آنجا که هیچ باری از خود ساختمان را به دوش نمی کشند و تنها نیرویی که تحمل می کنند یکی نیروی وزن خودشان و دیگری نیرو های جانبی نظیر باد است را تحمل می کنند از این رو به سازه های کرتین وال سازه های خود ایستا می گویند. نمای کرتین وال انواع و اقسام و زیادی دارد و البته با قیمتهای متفاوت  و پر کاربرد ترین آنها که حتما شما هم دیده اید نماهای کرتین وال شیشه ای هستند.

از ویژگی مهم های کرتین وال می توان به عایق حرارتی، رطوبتی، صوتی اشاره کرد که باعث بهینه سازی دمای محیط و نور می شود از این رو نیاز ساختمان به مصرف انرژی الکتریسیته را کاهش می دهد. از طرفی کرتین وال ها چون سازه هایی بسیار سبک هستند بار کلی وارد بر ساختمان را کاهش می دهند همچنین رفتار خوبی در مقابل زلزله دارند و در نهایت سهولت در نصب و زیبایی و مقرون به صرفه بودن نسبت به سایر نماهای ساخمانی برتری دارند. حال کمی فنی تر به قضیه  نگاه می کنیم کرتین وال ها در واقع شاسی ها و لامل هایی هستند که در اطراف پروژه قرار می گیرند و شیشه هایی که به عنوان نمای ساختمان قرار است بگیرند به جای اینکه روی خود ساختمان نصب شوند روی سازه کرتین وال نصب می شوند از این رو وزن وارده بر ساختمان کاهش می یابد. این کاهش وزن سبب می شود که  مقاومت ساختمان نسبت به زلزله افزایش یابد. از نماهای کرتین وال  می توان به نمای ساختمان جدید بورس در سعادت آباد تهران اشاره کرد.

در نمای کرتین وال لامل ها به دو بخش افقی و عمودی تقسیم می شوند. لامل های افقی “ترنسم” و لامل های عمودی “مولیون” نام دارند. در اجرای سیستم های نمای کرتین وال ، به طور معمول ترنسم (لامل افقی) نسبت به مولیون (لامل عمودی) طول بیشتری دارد ولی عرض آنها برابر می باشد. وجود این اختلاف سایز در طول لامل ها به این خاطر است که بیشتر بار شیشه بر روی مولیون (لامل عمودی) خواهد بود، اما در بعضی از نماها طول ترنسم و مولیون را برابر در نظر می گیرند و این موضوع بسته به دیدگاه طراحان آن می باشد.

انواع نمای کرتین وال

▪ نمای کرتین وال قاب دار یا فیس کپ (face cap)

▪ نمای کرتین وال بدون قاب یا فریم لس (frameless)

▪ نمای کرتین وال نیمه قاب دار یا سمی فریم (semi frame)

▪ سیستم قاب دار (face Cap): در روش کرتین وال فیس کپ زیر سازی توسط پروفیل های عمودی و افقی موسوم به ترنسم و مولیون که با یکدیگر یک شبکه را تشکیل می دهند انجام می شود. شیشه ها مستقیماً بر روی ساختار لامل قرار گرفته و یک درپوش فشاری آن را از بیرون بر روی لامل آلومینیومی محکم می کند و به جهت زیبایی کار فیس کپ هایی با عرض مشخص اما طرح و طول دلخواه بر روی آن قرار میگیرد.

▪ سیستم بدون قاب (Frameless) : در روش کرتین وال فریم لس اگر به سطح شیشه نگاه کنیم یک سطح صاف خواهیم دید اما فریم های شیشه به شکل سایه از زیر شیشه مشخص خواهد بود. یکی از مزیت های این شیشه سهولت در نگه داری و نظافت و همچنین سرعت نصب بالا است.

▪ سیستم نیمه قاب دار (Semi Frame) : در روش کرتین وال سمی فریم یکی از قسمت های افقی یا عمودی حذف می شود و از لاستیک های عایق و چسب های مخصوص پایه سیلیکونی استفاده می شود.

نمای کرتین وال ارزان
نمای کرتین وال ارزان

مزیت های نمای کرتین وال

۱- دارای ساختار سبک و باری که ساختمان متحمل می شود کاهش می یابد

۲- نور بیشتری وارد ساختمان می شودانرژی کمتری مصرف می شود

۳-اجرای سیستم با سرعت بیشتری انجام می شود

۴- رطوبت و حرارت و صوت به طور کامل عایق بندی می شود

۵- ترکیب آن سیستم های پوشش نما آسان می باشد

۶- اجرای آن می تواند به صورت پیش ساخته و یا نیمه پیش ساخته باشد

۷- ویژگی ها و آپشن های ظاهری سیستم دارای تنوع بیشتری هستند

۸- می توانیم به سیستم جلوه های خاص برای شب و روز بدهیم

۹- نصب انواع مدل های بازشو بر روی آن امکان پذیر است

۱۰- هزینه های بهره برداری و نگهداری ساختمان کاهش می یابددارای قطعات با کیفیت مطلوب است

۱۱- آسایش ساکنین را تامین می کنددر مقابل نیروی زلزله مقاوم بوده و رفتار تنشی دارد

روش های اجرای نمای کرتین وال سیستم استیک : پرکاربردترین ترین روش اجرای این نمای ساختمان روش استیک است، که جز نمای کرتین وال ارزان است. به این صورت که اجزای ساختار اصلی یعنی پروفیل عمودی و افقی در محل پروژه برش داده شده و هریک جداگانه برروی بدنه ساختمان نصب می شوند و شیشه یا مصالح پرکننده دیگر در داخل فریم های آلومینیومی قرار می گیرند.

سیستم یونیتایزد : در این روش تقریبا تمامی کارهای ماشین کاری و مونتاژ و … در داخل کارخانه انجام می شود  و در قطعات کوچکتری که بتوانیم آن ها را نصب کنیم به صورت آماده به کارگاه حمل می شود. در این روش کیفیت اجرا مدام کنترل می شود و نتیجه بهتری در اجرای کار به ما می دهد.

نمای کرتین وال ارزان
نمای کرتین وال ارزان

سازه پشتیبان : در نمای کرتین وال از گستره وسیعی از بنا های حفظ کننده نما می توان استفاده نمود که بسته به وزن و نیروهای وارده و سیستم بنا ای بکار رفته قادر است در بهای تمام شده نما دوچندان تاثیرگذار باشد . از آن جمله می شود به استفاده از لوله تحت عنوان بنا حفظ کننده اشاره نمود که معمولی ترین گونه سیستم های سازه ای نما بوده و در نماهای کوتاه و علی الخصوص در جمهوری اسلامی ایران به دلیل کاهش مخارج نما بسیار کاربرد دارد . این لوله ها میتواند از کالا استیل یا این که آهن و یا این که آهن با روکش استیل باشد که هرکدام از دید هزینه متعدد میباشد .

مورد بعد دسته یراق آلات است به عنوان مثال یراق آلات مورد به کارگیری در سیستم کابلی از یراق آلات بکار رفته در سیستم لوله ای گرانتر می‌باشند . سو‌مین مورد موءثر در گزینش نوع یراق آلات و تاثیر آن بر بها آخری نما سایز مصرف شده یراق آلات میباشد که بسته به وزن نما و گونه بندی شیشه ها می توان از بزرگتر ( و مسلما گرانتر ) بهره مند شد . مورد انتها از تاثیر یراق آلات بر نمای کرتین وال در نما هست که گاهاٌ کارفرمایان با دقت به حالت زیبای این یراق آلات درخواست ارتقا تراکم آنان در نما را مینمایند که مسلما سبب ارتقاء قیمت می شود . بنابراین اگر به دنبال نمای کرتین وال ارزان هستید این موارد را مدنظر داشته باشید.

▪▪▪ یکی از مزیت های خیلی خوب نمای کرتین وال این است که به جز وزن خود هیچ بار دیگری را متحمل نمیشود و به دلیل ساختار خاص سازه ای در برابر نفوذ آب و هوا تبادل حرارت و برودت، نوسانات ناشی از فشار باد، نیروی زمین لرزه از مقاومت فوق العاده ای برخودار است. ▪▪▪ سپاس

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید