نما سیمانی سفید

3
16486
نما سیمانی سفید
نما سیمانی سفید

نما سیمانی سفید : سیمان نما از تنوع بسیار زیادی برخوردار است. سیمان های مختلف کاربرد های گوناگونی دارند و در ساخت و ساز و نمای ساختمان به کار گرفته می شوند. یکی از انواع سیمان ، سیمان سفید است.

سیمان سفید خود انواع گوناگونی دارد و تمامی انواع سیمان سفید از آهک ساخته می‌شود. تاریخچه سیمان سفید بیانگر سیر تکامل دانش بشری برای دست یافتن به این محصول می‌ باشد. انواع مختلف سیمان در بسیاری از موارد شبیه هم ساخته می‌شوند و در ایران نیز انواع مختلفی از سیمان تولید می‌گردد.

چرا نمای سیمانی؟

به دلیل مقاومت مناسب سیمان در برابر عوامل جوی همچون رطوبت و نیز قیمت پایین تر آن نسبت به مصالح دیگر همچون شیشه ای، آجرنما و … برای  پوشش دهی دیوارهای بیرونی از سیمان استفاده می کنند. نماهای سیمانی  با نام های مختلفی از جمله نمای رومی، نمای چکشی، نمای تیشه ای، نمای کلنگی، نمای سیمان شسته، نمای کمچه ای و نمای تگری شناخته می شوند. که این نام ها با توجه به روش اجرا، مصالح استفاده شده و همچنین طرح نما، روی آنها گذاشته شده است.

نما سیمانی سفید
نما سیمانی سفید

تاریخچه سیمان به هزاران سال قبل از میلاد باز می‌گردد و از آغاز تمدن‌ها تا امروزه، به عنوان یکی از مواد ساختمانی اصلی بکار گرفته می‌شود. در ادامه به مراحل تاریخی تکامل سیمان اشاره خواهم کرد:

  1. آغاز تولید سیمان: استفاده از مصالح چسبنده مانند گل و طمیه برای ساخت سازه‌ها و زندگی روزمره، هزاران سال پیش در مناطق مختلفی از جهان آغاز شد. مثلاً در منطقه میانه‌شور (Mesopotamia)، به عنوان یکی از قدیمی‌ترین فرهنگ‌ها، مصالح چسبنده برای ساختمان‌های خود استفاده می‌کردند.
  2. سیمان رمانی: در دوره روم باستان، از سیمان‌های مشابه به سیمان پُرتلندی امروزی برای ساختن سازه‌های بتنی استفاده می‌شد. سیمان رمانی از مخلوط‌های خاک، آهک و سنگ‌های آهک تولید می‌شد و به طور گسترده در زیرساخت‌های رومی مانند راه‌ها، پل‌ها و سد‌ها بکار می‌رفت.
  3. سیمان پُرتلندی: تولید سیمان پُرتلندی یا مدرن در قرون وسطی آغاز شد. اسم این سیمان به خاطر شباهت آن با سنگ پرتلند انگلیسی (Portland Stone) است. توسعه تکنولوژی تولید و مصالح روانکار بیشتر، سیمان پُرتلندی را به شکلی شبیه به سیمان امروزی به دست آورد.
  4. صنعت سیمان: در قرن 19 میلادی، با اختراع فرآیند روتیوپ‌هافمان (Rotary Kiln Process) توسط فریتوف له‌پولد روتیوپ، صنعت تولید سیمان بزرگترین رشد و توسعه را پیدا کرد. این فرآیند امکان تولید سیمان پُرتلندی به مقیاس صنعتی را فراهم کرد و باعث افزایش استفاده از سیمان در ساختمان‌ها شد.
  5. تکامل صنعت سیمان: در قرن 20 میلادی، بهبود فرآیند‌های تولید سیمان، کاهش هزینه‌ها و افزایش کیفیت محصول به توسعه بیشتر این صنعت کمک کرد. همچنین، با تحقیقات در زمینه جایگزینی مواد اولیه سیمان و استفاده از مواد مضاف برای افزایش خواص سیمان، محصولات متنوع‌تر و کاربردهای گسترده‌تری برای سیمان به وجود آمد.
    سیمان امروزی: در دهه‌های اخیر، بهبود تکنولوژی‌ها و استفاده از فناوری‌های نوین، سیمان‌های پیشرفته‌تر، مقاوم‌تر و با خواص متنوع‌تری تولید شده‌اند. از جمله محصولات نوین سیمان‌ها می‌توان به سیمان‌های مقاومت‌بالا، سیمان‌های پرکاربرد، سیمان‌های رنگی و … اشاره کرد.

به عنوان یکی از مهم‌ترین مواد ساختمانی، سیمان امروزه در ساخت و ساز، عمران و زیرساخت‌های حیاتی به کار گرفته می‌شود و تکنولوژی‌های روز دنیا در تولید سیمان ادامه دارد. توسعه فناوری‌های نوین به افزایش کارایی و محیط زیست پسند بودن سیمان کمک کرده و در راستای پایداری محیط زیست تلاش‌های بیشتری انجام می‌شود.

در زیر جدولی از انواع مختلف سیمان همراه با خصوصیات و خواص آن‌ها آورده شده است. لازم به ذکر است که این جدول تنها یک مرجع اولیه است و باید به مشخصات تولیدکنندگان مختلف سیمان نیز توجه کرد.

 

نوع سیمانخواص و کاربردها
سیمان پرتلندی عادی– استفاده عمده در ساخت بتن معمولی و مصالح ساختمانی.
– دارای مقاومت متوسط و سرعت تنظیم مناسب خشک شدن.
– مناسب برای بتن‌های کاربردی در پروژه‌های ساختمانی و عمرانی.
سیمان پرتلندی سریع– دارای سرعت تنظیم بالا و زمان خشک شدن کوتاه‌تر نسبت به سیمان عادی.
– استفاده در پروژه‌هایی که نیاز به روانکاری و عملکرد سریع بتن دارند.
– مناسب برای اجرای سریع کارهای راهسازی، ترمینال‌ها و پروژه‌های فوری.
سیمان پرتلندی با– دارای مقاومت بالا و عمر مفید بلندتر نسبت به سیمان‌های معمولی.
مقاومت بالا– مناسب برای پروژه‌های انفجاری، سدها، پل‌ها و سازه‌های بزرگ و مهم.
سیمان سولفاتی– مقاومت بالا در برابر تاثیرات سولفات و املاح معمولی.
– استفاده در پروژه‌های آب‌شناوری، خاک‌شناسی و مناطق خاکی با خاصیت سولفاتی.
سیمان پرتلندی وزنی– کاهش وزن حجمی بتن با افزایش پروسس‌های فیزیکی و انتخاب مواد معدنی سبک.
– مناسب برای سازه‌هایی که نیاز به کاهش وزن دارند مانند پل‌های بلندتر و ساختمان‌هایی در مناطق لرزه‌ای.
سیمان رنگی– دارای رنگ‌های مختلف برای تزئین و طراحی نماها و سازه‌ها.
– مناسب برای استفاده در نماها و فضاهایی که نیاز به جلوه‌ی زیبا و تزئینی دارند.

 

لازم به ذکر است که خصوصیات هر نوع سیمان به شرایط تولید، مواد اولیه استفاده شده و فرآیند تولید آن بستگی دارد. همچنین، توصیه می‌شود که در انتخاب نوع سیمان، نیازهای و مشخصات پروژه‌ها را به دقت مورد بررسی قرار داده و از توصیه‌های متخصصان معماری و عمرانی استفاده کنید.

سیمان سفید با رنگ بندی مختلف

سیمان سفید های تولیدی در کارخانه های سیمان پزی با انواع روشهای تولیدی تقریبا مشابه ای تولید می شوند. ولیکن در برخی از کارخانه های تولیدی افزودن رنگ دانه های معدنی در هنگام پخت سیمان سفید باعث می شود کیفیت رنگی این محصول کارخانه همیشه یکسان باشد. با توجه به اینکه افزودن رنگ در سیمان سفید به لحاظ فنی تاثیری بر روی کیفیت محصول ندارد. این کار بیشتر یک ترفند تبلیغاتی و البته مفید برای مصرف کننده خواهد بود اگر رنگ دانه های صنعتی به سیمان سفید تولیدی که معمولا بیش از دو تا سه درصد از وزن کلی سیمان را هم در بر نمی گیرد.

سیمان سفید مرغوب را چگونه تشخیص دهیم؟

اگر به سیمان افزوده نشود در هر بار مخلوط کردن سیمان تقریبا پس از خشک شدن رنگ متفاوتی خواهیم داشت. زیرا اکسید آهن سیمان سفید با مواد مخلوط در آب و دیگر مصالح ساختمانی واکنش شیمیایی نشان می دهد و هر بار بخصوص در مجاورت خاک رس موجود، در مصالحی از جمله سیمان سیاه بکار گرفته شده در ساختمان رنگ های سفید مایل به سبز یا آبی روشن را از خود بجا می گذارد.

سیمان سفید همراه با مخلوط پودر سنگ

در سیمان سفید های نا مرغوب استفاده از پودر سنگ به میزان زیاد دیده می شود. پودر سنگ در تولید سیمان سفید به عنوان یک پر کننده مورد استفاده است و این نوع از تولید سیمان سفید می بایست با همراهی پودر سنگ مشابه به رنگ اصلی سیمان مورد استفاده باشد.

سیمان سفید هایی که پس از خشک شدن شکننده هستند و ترک می خورند را خریداری نکنید این نوع سیمان سفید دارای پودر سنگ زیادی در ترکیبات اولیه خود هستند.

نما سیمانی سفید
نما سیمانی سفید
تولید سیمان سفید

خط تولید سیمان سفید کمی پیچیده‌ تر از سیمان خاکستری است و برای سفید نمودن رنگ سیمان، مواد بسیاری را به غیر از آهک نیاز دارد. در اصل سیمان در حالت کلی از آهک و رس ساخته می‌شود. رنگ تیره سیمان به دلیل وجود سولفات آهن و سولفات منیزیم در سیمان است، همچنین دوده ناشی از سوخت نیز باعث رنگ تیره سیمان می‌گردد. پس برای سفید شدن سیمان و تولید سیمان سفید باید سولفات آهن و منیزیم از سیمان حذف شده و از سوخت مناسب و بدون دوده استفاده می شود.

به همین جهت برای تولید سیمان سفید، از خاک رسی که میزان سولفات آهن و منیزیم آن از ۸ درصد کمتر است استفاده می‌کنند. از طرفی سوخت کوره را به نحوی انتخاب می‌کنند که تولید دوده نکند (مثلا از گاز استفاده می‌کنند) بنابراین با مخلوط نمودن موادی دیگر نوعی رس با رنگ سفید و بدون مواد ذکر شده ساخته می‌شود. سنگ‌های کائولن، وست، فلدسپات و … از عناصری اند که در سیمان سفید به جای خاک رس به کار می‌رود.

در آسیاب نمودن و خرد کردن کلینکر (تا تبدیل به سیمان شود) برای سفیدتر شدن رنگ سیمان و همچنین برای کمک به استحکام، به آن مقداری پودر سنگ گچ نیز می افزایند.

به همین علت است که این نوع سیمان قیمت بالاتری نسبت به سیمان عادی یا سیمان خاکستری دارد و عموما در نمای ساختمان یا حتی داخل برخی ساختمان ها به کار گرفته می شود.

طراحی و اجرای نمای ساختمان

نمونه ها و طرح های اجرا شده در نمای سیمانی می توانند از بین طرح های موجود و پیشنهاد شده توسط اجرا کنندگان نمای سیمانی باشد و یا بنا بر درخواست مشتری طراحی و اجرا شود. نمای سیمانی می تواند به صورت نمای یک دست و یا با ترکیب مواد دیگر مانند شیشه، فلز و … باشد. نمای سیمانی بنا به علت مقاومت بالایی که از سیمان دارد، مناسب برای شرایط آب و هوایی متفاوت و دشوار می باشد. می توان نمای سیمانی را به شکل ها و فرم های متنوع و یا طبق سفارش مشتری طراحی و اجرا کرد که این امر، دامنه فرم های ممکن نمای نهایی را افزایش خواهد داد.

نما سیمانی سفید
نما سیمانی سفید

نماهای سیمانی سفید در طراحی معماری، جلوه‌ی زیبایی و اصالتی به پروژه‌ها اضافه می‌کنند. استفاده از سیمان سفید به‌عنوان یکی از مواد ساختمانی باعث ایجاد تنوع در طراحی نماها و ایجاد محیط‌های منحصر به فرد می‌شود. در ادامه به برخی از استفاده‌ها و مزایای نماهای سیمانی سفید در طراحی معماری اشاره می‌کنیم:

  1. زیبایی و استحکام: نماهای سیمانی سفید دارای جلوه‌ی زیبایی و سادگی ظاهری هستند که به ساختمان‌ها زیبایی و اعتماد به‌نفس می‌بخشند. رنگ سفید سیمان نقطه قوتی است که در ترکیب با سایر رنگ‌ها و مواد ساختمانی امکان ایجاد تطبیق و هماهنگی مناسب را فراهم می‌کند.
  2. تنوع طراحی: نماهای سیمانی سفید از نظر طراحی و مشخصات بافتی، امکان‌های بی‌نهایتی دارند. با استفاده از فرم‌بندی‌های مختلف و تزئینات جالب می‌توان نماهای سیمانی سفید را به صورت هنری و منحصر به فرد طراحی کرد.
  3. نورپردازی و بازتاب نور: رنگ سفید سیمان باعث بازتاب نور می‌شود و نماهای سیمانی سفید به خوبی نور طبیعی را دریافت و به اطراف بازتاب می‌دهند که این ویژگی می‌تواند در افزایش روشنایی و انرژی مثبت محیط‌های داخلی و خارجی مؤثر باشد.
  4. مقاومت و دوام: سیمان سفید به خوبی مقاومت مکانیکی دارد و نماهای سیمانی سفید به‌دلیل مقاومت بالا، در برابر شرایط آب و هوایی سخت و تغییرات دما پایدار هستند.
  5. پایداری و محیط‌زیست: سیمان سفید دارای کمترین مقدار اکسید کربن بین مواد ساختمانی است که در فرآیند تولید آن ایجاد می‌شود. این ویژگی باعث می‌شود که نماهای سیمانی سفید به عنوان گزینه‌ای پایدار و محیط‌زیستی مورد توجه قرار گیرند.
  6. قابلیت شکل‌پذیری: سیمان سفید از نظر فرم‌پذیری و قابلیت شکل‌دهی به خوبی قابلیت‌های منحصر به‌فردی دارد. با استفاده از این خصوصیت، می‌توان به‌راحتی نماهایی با طرح‌ها و الگوهای خاص و منحصر به‌فرد ایجاد کرد.
ترک در سطح نمای سیمانی
اجرای سیمان شسته2
اجرای سیمان شسته2

عموما بر روی نمای سیمانی پس از مدتی ترکهایی بدلیل نشست ساختمان و یا انقباض و انبساط حرارتی بوجود می آید. این مشکل در سطوح بزرگ بیشتر مشاهده می شود. برای کاهش این مشکل، می توان از ترفندهای زیر استفاده نمود.

  • خطوطی به فاصله های 1 تا 2 متری در جهت عمودی و افقی و به ضخامت دلخواه روی دیوارها ایجاد نماییم تا ترکها کمتر دیده شوند. این روش را بصورت ایجاد طرح های نامنظم مانند نقش سنگ و یا چوب نیز می توان عملی کرد.
  • تقسیم بندی دیوار به ابعاد یک اندازه (یک متر مربع تا دومتر مربع) و استفاده از شیشه در درز مابین این تقسیم بندی، تا حدودی توجه بیننده را از ترکها دور خواهد کرد.
  • با استفاده از رنگهای نانو، می توان بطور کامل از ترک خوردن اندود های سیمانی جلوگیری کرد.

سیمانکاری بر روی فلزات

سطوح سیمانی که اسکلت آن فلز باشد معمولا بخاطر ضعف چسبندگی سیمان به فلز بعد از گذشت مدت زمانی شاهد ترک در سیمان و یا جدا شدن سیمان از سطح فلز و اسکلت نما میشود.

روش صحیح سیمان کاری روی سطح فلزی به اینگونه است که با توری رابیتس سطح فلز را پوشش میدهند و بعد سیمان کاری نما را اجرا میکنند زیرا این باعث میشود تا سیمان و ملات از فلز جدا نشود.

بازسازی نمای سیمانی

بازسازی ساختمان به عنوان یکی از مهمترین عملیات هایی که در نگهداری ساختمان مورد توجه قرار می گیرد باید به خوبی انجام شود. گزینه های مختلفی برای بازسازی نما ساختمان وجود دارد که یکی از این گزینه‌ ها نما سیمانی سفید است. نما سیمانی سفید می‌تواند با یک طراحی بسیار زیبا، تغییرات بسیار زیادی در جلوه ساختمان ایجاد کند.

برای مثال برخی از طراحی ها با استفاده از نما سیمانی سفید ایجاد شده که این نوع نما شباهت بسیار زیادی با نمای رومی داشته و به جای استفاده از سنگ در نماکاری، از سیمان استفاده شده است. به همین علت هزینه تمام شده نمای رومی سیمانی بسیار کاهش می یابد.

نما سیمانی سفید
نما سیمانی سفید

نصب نما سیمانی سفید

در مورد نصب نما سیمانی سفید نیز باید بگوییم که هر فرد نمی‌ تواند نما سیمانی سفید را به زیبایی و خوبی اجرا کند. در نتیجه بهتر است برای نماکاری از نصاب هایی استفاده شود که تجربه کافی در نماسازی سیمانی داشته باشند. نما سیمانی سفید باید با حوصله و دقت فراوان انجام شود تا جلوه لازم را برای ساختمان ایجاد کند.

در بازسازی و نوسازی نمای ساختمان استفاده از سیمان علاوه بر این که می تواند جلوه خوبی به ساختمان دهد، استحکام بنا را نیز افزایش می دهد. اگر از سیمان هایی استفاده شود که ضد حریق باشند ایمنی آن نیز در برابر آتش سوزی به شدت افزایش پیدا خواهد کرد. موضوع مهمی که در ایمنی ساختمان تاثیر مهمی ایفا می کند.

با توجه به اینکه تنوع رنگ بسیار مناسبی برای انواع پودر سیمان فراهم شده است، شما می توانید یک نما با رنگ های متنوع داشته باشید و دیگر خبری از رنگ های قبلی که در نمای سیمانی مورد استفاده قرار میگرفت و اصولاً طوسی یا خاکستری رنگ بود نیست! نمای سیمانی قرمز، نمای سیمانی سبز، نما سیمانی سفید و دیگر رنگها برای استفاده در نمای ساختمان مورد استفاده قرار می گیرند.

نما سیمانی سفید
نما سیمانی سفید

یکی از مواردی که باعث می شود نمای سیمانی برای بازسازی ساختمان مورد توجه واقع شود این است که نور خورشید تاثیری بر رنگ سیمان نداشته و در نتیجه شما با خیال راحت میتوانید به ثبات رنگ در نمای ساختمان خود امیدوار باشید. در واقع نمایی که با سیمان کار شود به مرور زمان رنگ خود را از دست نمی دهد. البته این موضوع رابطه مستقیمی با کیفیت سیمان به کار برده شده در ساختمان دارد.

مزایای نما سیمانی سفید

یکی از معیار هایی که بایستی برای انتخاب نوع نمای ساختمان به آن توجه داشت، این است که نمای ساختمان معرف خود ساختمان می باشد مثلا اگر نمای ساختمان به سبک نمای کلاسیک طراحی شده باشد، انتظار می رود در طراحی دکوراسیون داخلی نیز از این الگو استفاده شده باشد.

اما بهترین گزینه برای نماهایی که به سبک کلاسیک طراحی می شود نما سیمانی سفید می باشد زیرا که با استفاده از مصالح سیمان می توان تمام ابزار ها و نقش و نگارهایی که برای الگوی نمای کلاسیک نیاز است انجام داد. طراحی سر ستون ها طرح دار و مجسمه هایی که گاهی اوقات برای زیبای نمای کلاسیک استفاده می شود از مزایای استفاده از نما سیمانی سفید می باشد.

یکی دیگر از شاخص های تاثیر گذار برای انتخاب نمای ساختمان هزینه اجرای آن می باشد. شاید بتوان گفت از بین انواع نمای مختلف ( نمای سیمانی , نمای آجری , نمای سنگی , نمای کامپوزیت , نمای بایرامیکس , نمای ترمو وود و … ) کم هزینه ترین نما، نمای سیمانی می باشد.

یکی دیگر از مزایای نما سیمانی سفید امنیت و مقاومت بالای آن در مقایسه با نماهای سنگی, چوبی, کامپوزیت و غیره می باشد و در مقابل تغییرات شرایط جوی ماندگاری مناسبی دارد.

با انتخاب این نوع نما می توان سطح ساف و پیوسته ای داشت و این شاخصه می تواند در مقایسه با متریال های دیگر که معمولا از گرد همایی قسمت های شکل میگیرد، یک مزیت محسوب شود.

نما سیمانی سفید
نما سیمانی سفید

معایب نما سیمانی سفید

استفاده از سیمان وزن ساختمان را تا حدود زیادی بالا می برد در نتیجه آن افزایش بار مرده ساختمان را خواهیم داشت.

نمای سیمانی خاصیت عایق حرارتی و رطوبتی خوبی نمی باشد و در مناطق مرطوب بصورت اسفنج عمل کرده و رطوبت را جذب می کند و ممکن است با نم دادن به سطح داخلی ساختمان شود.

از عیوب دیگر سیمان نداشتن خاصیت آنتی استاتیک آن است . در مقایسه با نماهای جدید که معمولا خاصیت آنتی استاتیک دارند ( بدین معنی که ذرات گرد و غبار جذب نمی کنند و گاها خاصیت خود تمیز کنندگی دارند )، سیمان این مزیت را نداشته و ذرات گرد و غبار و آلودگی ناشی از گازهای موجود در هوا در سطح آن نشست کرده و بعد از مدتی رنگ آن تیره خواهد شد.

تنوع رنگی این نوع نما بالا نمی باشد و گاها برای داشتن رنگ متناسب با سلیقه بایستی از پوشش های رنگی استفاده کرد.

ترمیم نما سیمانی سفید

ترمیم نما سیمان سفید یک فرآیند مهم است که برای تعمیر و اصلاح نقاط آسیب‌دیده یا خراب شده از سیمان سفید استفاده می‌شود. این فرآیند می‌تواند در نماها، پوشش‌های داخلی و خارجی، تزئینات و سازه‌های بتنی اجرا شود. در زیر مراحل ترمیم سیمان سفید را مرور می‌کنیم:

  1. آماده‌سازی سطح: قبل از شروع به ترمیم، سطحی که قرار است تعمیر شود باید آماده‌سازی شود. برای این کار، باید مواد غبارزا، گرد و غبار، روغن و لکه‌ها را از سطح با استفاده از قابلمه‌ها و مواد شوینده مناسب پاک کنید.
  2. خرده‌کردن و پاک کردن نقاط آسیب‌دیده: اگر بخشی از سیمان سفید خراب شده است، ابتدا باید آن را با استفاده از ابزارهای مناسب خرد کنید. سپس، مواد ناخالصی و ذرات کوچک آن را از سطح پاک کنید تا بتوانید به‌طور کامل مواد جدید را به سطح بچسبانید.
  3. ترمیم با مواد تعمیری: برای ترمیم سیمان سفید، می‌توانید از مواد تعمیری مخصوص سیمان سفید استفاده کنید. این مواد شامل ترکیباتی هستند که خصوصیات رنگ و بافت مشابه سیمان سفید را دارند. مواد تعمیری معمولاً به صورت پاکت‌ها یا لوله‌ها عرضه می‌شوند که با ترکیب با آب یا مواد مخصوص دیگر می‌توانید آن‌ها را مخلوط کنید.
  4. اجرای ترمیم: با استفاده از ابزار مناسب مانند تاج سیمانی یا اسپاتول، مواد تعمیری را به سطح بچسبانید و آن‌ها را به‌خوبی صاف کنید تا با سطح اطراف ترکیب شوند. بهتر است بعد از اجرای ترمیم، سطح را به مدت معینی تازه بگذارید تا مواد تعمیری کاملاً ترکیب شوند و قوام بگیرند.
  5. پوشش و تنظیم نهایی: پس از ترمیم، می‌توانید با استفاده از مواد مخصوص پوشش‌دهی و نهایی سطح را تمیز کنید و آن را درخشان و مقاوم‌تر نمایید.

قیمت نما سیمانی سفید

اجرای سیمان شسته
اجرای سیمان شسته

عوامل مختلفی چون ابعاد و نوع پروژه، شهر و محل پروژه، مهارت، تجربه و دقت استادکار، نوع مصالح بکار رفته، ابزار جانبی مورد نیاز و… در تعیین هزینه سیمانکاری دخیل هستند،اما برای تابستان سال 1402 می توان چیزی در حدود 250 تا 300 هزار تومان را برای اجرای نمای سیمانی سفید با مصالح در نظر گرفت و در صورت رنگ آمیزی و لکه گیری 80 هزار تومان دیگر به رقم فوق اضافه میگردد و برای سیمانکاری شسته و سایر سیمانکاری ها به مطالب مربوطه رجوع کنید. برای اطلاع دقیق از هزینه ها با شماره تماس بالای صفحه تماس بگیرید تا مشاورین ما در مهندسی ساز شما را راهنمایی کنند.

3 نظرات

  1. سلام متاسفانه درخصوص باسخ به سوالات قیمتی و تکریم ارباب رجوع پرسنل اموزش های لازم ندیدن کار حرفه ای باید در همه موارد بلاخص تکریم ارباب رجوع حرفه ی باشد تماس گرفتم قیمت طراحی نمای سیمانی را میخواستم متراژ خواستن یه متراژ مترمربع خواستم سریع گفتن متراژ کم کار نمکنیم اشتباه گرفتید قطع کردن جواب حرفه ی نیست

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید